24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Música al Recinte Modernista Sant Pau

dimarts 5 de Juny de 2018

Els Concerts d’Estiu arriben a la cinquena edició, una cita que té la voluntat de fer del Recinte un indret viu i actiu en l’escena cultural de la ciutat i participar en la dinamització de l’oferta dels barris que envolten el conjunt arquitectònic.

Hi haurà presència  d’artistes que presenten discos nous com és el cas de Fundación Tony Manero o Roger Mas; hi haurà l’estrena en primícia de la nova veu de Las Migas i la presència internacional de Bedouine que serà la primera vegada que trepitgi terres catalanes.

En aquesta edició tornarem a gaudir del Festival Ethno Catalonia. El concert aplegarà uns 40 joves músics d’arreu del món.

Ethno Catalonia és una proposta única en el seu gènere, un programa de música folk, ètnica i tradicional organitzat per Jeunesses Musicales International, dirigit per a joves músics (de fins a 30 anys) amb l’objectiu de preservar i potenciar el patrimoni de la cultura global.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors