20 / 11 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

Cartell del Petits Camaleons 2018

dimarts 19 de Juny de 2018

El festival musical per a nens Petits Camaleons ha dissenyat un cartell d’actuacions amb Jarabe de Palo, Els Catarres i Ramon Mirabet com artistes destacats, entre la trentena de músics que desfilaran per l’escenari santcugatenc.

El certamen tindrà lloc els dies 6 i 7 d’octubre de 2018 al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès i ha tancat una cartellera de 37 grups de música repartits pels nou escenaris, segons ha informat l’organització aquest dimecres en un comunicat.

La inauguració anirà a càrrec del cantautor català Ramon Mirabet el 5 d’octubre, que serà un concert, com és habitual, destinat a un públic més adult i l’endemà pujaran a l’escenari el grup liderat per Pau Donés, a més d’Ebri Knight, The Bird Yellow i Intana, entre d’altres.

El 6 d’octubre serà el torn dels catalans Els Catarres, Quimi Portet, Joan Masdéu, així com Buhos, Obeses i Esther Condal, entre d’altres. A més de música també s’han ideat zones de signatures i rodes de premsa exclusives per a nens i àrea de ‘Chill-out’ i de jocs.

A la passada edició es va duplicar l’assistència d’usuaris respecte a la primera, organitzada el 2012, amb prop de 7.000 persones, encara que el 2017 va estar marcada per la suspensió de la segona jornada per la situació “excepcional” que vivia Catalunya, ja que va coincidir amb la jornada de celebració del referèndum del passat 1 d’octubre.

Font: Europa Press


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

opinio-nens

Tu tens la paraula

20 Novembre 2018

chuki-violencia-genere

“Chuka”, un joc contra la violència de gènere

16 Novembre 2018

limitacio-animals-domestics

Girona limita els animals domèstics

15 Novembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors