24 / 06 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Últim missatge de pau d’Stephen Hawking

dimecres 20 de Juny de 2018

El passat divendres 15 de juny es va enviar a l’espai un missatge de “pau i esperança” del cèlebre científic mort al març als 76 anys.

La veu de Hawking s’ha transmès per satèl·lit des de l’antena que l’Agència Espacial Europea té a Cebreros, Ávila, cap al forat negre més pròxim a la Terra. Es tracta d’un missatge de pau i esperança sobre la unitat i la necessitat de viure junts en harmonia en aquest planeta.

Les seves paraules van acompanyades d’un fil musical compost pel músic grec Vangelis, famós per ser l’autor de la banda sonora de la pel·lícula “Carros de foc”, segons va informar la família del físic.

L’enviament del missatge de Hawking s’ha fet en paral·lel a l’enterrament de les seves cendres a l’abadia de Westminster, a Londres, al costat de les tombes d’Isaac Newton i Charles Darwin.

Font: Reuters

 


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors