24 / 06 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Unicef anima a prevenir el bullying

dimecres 12 de Setembre de 2018

El nou informe d’Unicef “Una lección diaria: #STOPViolenciaInfantil en las escuelas“,  que recorda que la violència sembla inevitable, però no ho és, es pot prevenir.

L’estudi indica que l’assetjament i les baralles físiques són presents en l’educació de 150 milions de nens d’entre 13 i 15 anys a tot el món. Una preocupant realitat que afecta l’aprenentatge i al benestar dels estudiants, tant en països pobres com rics.

Aquestes són les principals dades:

  • Més d’1 de cada 3 estudiants d’entre 13 i 15 anys en el món s’ha sentit assetjat, i gairebé la mateixa proporció s’ha vist embolicada en baralles físiques.
  • 3 de cada 10 estudiants en 39 països industrialitzats reconeixen haver assetjat a altres companys.
  • Prop de 720 milions de nens en edat escolar viuen en països en què el càstig corporal a l’escola no està completament prohibit.
  • Encara que tant els nens com les nenes corren el mateix risc de patir assetjament escolar, les nenes tenen més probabilitats de ser víctimes de violència psicològica i els nens i adolescents estan en major risc de violència física i amenaces.

Aquestes són les propostes d’UNICEF per acabar amb la violència a les escoles:

  • Implementar les polítiques i legislacions necessàries per protegir els estudiants de la violència a les escoles.
  • Reforçar les mesures de prevenció i resposta a les escoles.
  • Instar les societats i als individus a que donin suport als estudiants a l’hora de denunciar actes de violència, i treballar per canviar la cultura dins de les aules, i en les societats i comunitats.
  • Fer inversions específiques i efectives en solucions provades que ajudin els estudiants i les escoles a mantenir-se segurs.
  • Demanar millor informació, desglossada, sobre violència contra els nens a l’escola i en l’entorn escolar, i compartir aquestes dades.

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors