24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Sputnik”, nou disc de Panellet

dimarts 18 de Setembre de 2018

Panellet va publicar el passat divendres el seu segon disc “Sputnik”, que van presentar al Mercat de Música Viva de Vic el 13 de setembre.

El nou disc inclou cançons molt variades que tracten temes molt diversos: des del món dels bolets, la televisió, el territori, etc.

En el disc n’hi ha molt sentit de l’humor. Un sentit de l’humor que els permet dedicar una cançó a la Montse Guallar on invoquen el seu esperit, tot i estar viva, per demanar-li si el que senten és amor a primera vista o no; o al mític programa de televisió, Thalassa. “Que ningú em molesti, que fan el meu programa favorit i no hi ha millor que tenir una cita amb el mar”.

A Panellet també saben tractar temes profunds des del seu particular punt de vista murri. A “Ocupat” parlen d’una persona abandonada per la seva parella, que ocupa tot el seu temps en fer coses per poder oblidar-la, però que oblida dedicar temps a oblidar-la. A “Escape Room” comparen un conflicte de parella amb un escape room sense pistes, a “Loser” canten a la típica història adolescent d’una persona que s’enamora secretament d’una altra, i pateix per l’amenaça de la friendzone. I a “Ball de graduació” canten a la típica escena de ball d’institut americà on una persona deixa plantada a la seva parella. També a “Atrapat (al meu passat)”, canten a la nostàlgia de la infantesa i la joventut, al que es resisteix a fer-se gran.

El disc es titula Sputnik perquè, tal com expliquen Panellet, “tota una generació de catalans vàrem créixer mirant el mític programa musical, i perquè significa “Company/a de viatge”, i la música sempre és una excel·lent companya de viatge”. Sobretot si està produïda per un històric com Eric Fuentes, cantant dels clàssics Unfinished Sympathy, i es grava als estudis Ultramarinos Costa Brava i als estudis La Palmera del Carmel.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors