17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Torna Perrotón Madrid 2018

dijous 20 de Setembre de 2018

Després de l’èxit de la sisena edició de 2017, Abott Produccions organitza la nova edició de Perrotón Madrid que se celebrarà el diumenge 14 d’octubre amb més de 4.500 participants de tot Espanya.

L’objectiu de Perrotón Madrid 2018 és promoure i fomentar l’adopció i tinença responsable dels nostres animals de companyia.

Personalitats del món de la cultura i la societat espanyola com la Baronessa Carmen Thyssen, Presidenta d’Honor de l’Associació Nacional sense Ànim de Lucre Perrotón, l’actriu Carmen Maura, l’ex nº 1 del tennis mundial Juan Carlos Ferrero, la presentadora d’Informatius Telecinco Angeles Blanco, el periodista esportiu Juanma Castaño, la campiona olímpica Carolina Marín, la cantant Diana Navarro, l’actor i presentador Carlos Sobera, entre d’altres, al costat de l’ambaixadora de l’esdeveniment, l’actriu i cantant Alejandra Botto, seran algunes de les cares conegudes que donaran suport amb la seva videomissatge aquesta nova edició de Perrotón Madrid.

La cursa tindrà un recorregut d’aproximadament 4 kms. La sortida serà a les 10.00 hores. a la plaça de Colón de Madrid i recorrerà alguns carrers i places més emblemàtiques de la ciutat de Madrid com el Passeig de la Castellana, la plaça d’Emilio Castelar, el Passeig de Recoletos, Font de Cibeles i el Carrer Goya per finalitzar a la Plaça de Colom (Jardins del Descobriment), on es realitzarà a més el lliurament de premis.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors