24 / 06 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Sony anuncia Playstation Classic

divendres 21 de Setembre de 2018

Sony Interactive Entertainment (SIE) ha anunciat aquesta setmana que PlayStationClassic, una consola de jocs en miniatura que imita l’aspecte de la PlayStation original i precarregada  amb 20 jocs originals, sortirà a la venda el 3 de desembre de 2018 a Japó , Amèrica del Nord i Europa.

El disseny de PlayStation Classic s’assembla al de PlayStation, inclosa la disposició dels botons, així com els comandaments i el paquet exterior, però en una mida miniatura (un 45% més petita en els laterals i un 80% en volum que la consola original). Precarregada amb 20 jocs de PlayStation com Final Fantasy VII, Jumping Flash!, R4 RIDGE RACER TYPE 4, Tekken 3 i Wild Arms.

PlayStation®Classic inclou un cable HDMI per connectar-la a pantalles externes com a monitors de TV, i un cable USB  que ha de connectar a un adaptador AC USB (es ven per separat) per endollar-la a la presa de xarxa. En determinats títols compatibles, els usuaris poden jugar amb amics o contra ells amb els dos comandaments inclosos amb la consola.PlayStationClassic estarà disponible a un preu de venda recomanat de 99,99 euros i les unitats seran limitades.

La PlayStation original va debutar al Japó el 3 de desembre de 1994 i, amb innovacions de referència com la capacitat de renderitzat 3DCG en temps real i l’adopció del CD-ROM, va tenir un enorme impacte en el sector dels videojocs a partir de la dècada dels 90.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors