17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Premis Floquet de Neu de Batxillerat

dijous 27 de Setembre de 2018

El Zoo de Barcelona ha fet entrega dels premis Floquet de Neu, que guardonen els millors Treballs de Recerca de Batxillerat dintre de l’àmbit de la zoologia, i que tenen com a objectiu promoure la investigació i la conservació de la fauna entre els més joves.

D’entre els 17 participants d’enguany, la guanyadora ha estat Andrea Melús, del Centre d’Estudis Joan XIII de l’Hospitalet de Llobregat, amb el seu treball “L’estudi del grooming en els ximpanzés del Zoo de Barcelona”, dirigit pel tutor Miguel Ángel Blasco.

El Director del Zoo, Antoni Alarcón, va fer entrega dels premis, consistent en una tauleta electrònica per a la guanyadora i un passi anual pel Zoo pel segon i el tercer. El segon premi se’l va endur Pablo Ruiz, de l’Institut de Sentmenat, amb el treball “Els Ximpanzés”, amb la tutora Yolanda de Torres; i el tercer premi va ser per Irina Belmonte, de l’Institut Ítaca de Sant Boi de Llobregat, pel treball “La llúdriga captiva”, tutoritzat per Eduard Gutiérrez. A banda, tots els participants es van endur un reconeixement en forma de diploma.

A l’acte d’entrega de premis també va participar Jorge Luis Mederos, biòleg cubà que actualment és investigador associat del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, que va fer una xerrada sobre el seu projecte “Biodiversitat d’Insecta al Parc Natural de Collserola”, que ha estat becat pel programa PRIC del Zoo.

Durant aquest any, s’ha comptat amb la participació de 120 alumnes, 96 dels quals han realitzat tot el treball de recerca, mentre que els 24 restant s’han dirigit per a consultes puntuals. D’entre tots ells, 17 han estat els que han optat al Premi Floquet de Neu.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors