23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Cornellà amb l’esport amb valors

dilluns 15 d' Octubre de 2018

 

L’Escola Esportiva Social és un projecte d’oferta multiesportiva, impulsat per l’Ajuntament de Cornellà, per tal de promocionar la pràctica esportiva entre els nens i nenes de primària (de 6 a 12 anys) i de secundària (de 13 a 18 anys) de la ciutat.

Es fa en horari extraescolar, de dilluns a divendres, i és gratuït per a tots els escolars que ja estan inscrits en una activitat esportiva de club o d’AMPA, i també per a tots els estudiants de secundària.

L’objectiu del programa és millorar el rendiment acadèmic, gaudir d’hàbits de vida saludables i actius, i aprendre esports amb noves metodologies. L’activitat esportiva no està concebuda en clau competitiva, sinó com a instrument de transmissió de valors educatius per facilitar la inclusió a la societat i el desenvolupament personal.

Es pot triar entre una quinzena de modalitats esportives diferents, dirigides per monitors especialitzats: a primària, handbol, korfball, beisbol, llançaments (atletisme), rugbi, voleibol, arts marcials, hoquei, patinatge, esgrima; i a secundària, futbol, multi esport, bàsquet, escalada, activitat aeròbica musical.

Totes les activitats es desenvoluparan en instal·lacions municipals. L’Escola Esportiva Social té tres àrees de desenvolupament, depenent de la zona d’escolarització o vivenda: l’àrea esportiva Dolors Almeda (escola Dolors Almeda i Camp de Futbol d’Almeda), l’àrea esportiva Ignasi Iglesias (escola Ignasi Iglesias i pavelló Can Carbonell), i l’àrea esportiva Torre de la Miranda (escola Torre de la Miranda, escola Sant Ildefons i Camp de Futbol Sant Ildefons).

Més informació en aquest enllaç.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors