20 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Follow JC Go, un videojoc religiós

divendres 19 d' Octubre de 2018

La Fundació Ramón Pané ha desenvolupat un videojoc inspirat en el famós Pokémon Go! que vol difondre la cultura religiosa de l’Església catòlica entre els més joves.

A “Follow JC Go” els protagonistes hauran de buscar personatges de la Bíblia, advocacions marianes, sants, beats, persones reals en ubicacions del món real per convidar-los a formar part d’un equip d’evangelització, anomenat eTeam.

De la mateixa manera com succeeix a Pokémon Go!, el videojoc implica desplaçar-se físicament, caminar pels carrers de les ciutats per convidar a formar part de l’eTeam a tants com es pugui; l’aplicació té interacció social, missatges de text i promou reunions físiques dels usuaris en diferents ubicacions de les seves poblacions per complir amb obres de misericòrdia o certs desafiaments.

El joc és una iniciativa de la Fundació Ramón Pané per promoure els valors religiosos catòlics i la Jornada Mundial de la Joventut de Panamà, que es celebrarà del 22 al 27 de gener de 2019. Està disponible en dispositius Apple i Android.

 

 

 

 


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors