17 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Inici de la recuperació del grèvol

dijous 25 d' Octubre de 2018

L’Estat espanyol, a través del Ministeri per a la Transició Ecològica, en col·laboració amb França i Andorra, ha iniciat el projecte de recuperació del grèvol als Pirineus. Aquesta au està inclosa a la llista d’espècies extingides en el medi natural espanyol.

El passat dimarts 16 es va efectuar la solta d’una primera parella de grèvols en un bosc de la Vall d’Aran, després d’un transport de més de 6 hores des del seu lloc d’origen. La campanya de captures es mantindrà encara durant les pròximes setmanes, per la qual cosa s’espera que es puguin alliberar molts altres animals abans de l’arribada de l’hivern. S’inicia així la recuperació d’una espècie extingida en el passat, el que contribuirà a incrementar la ja de per si rica biodiversitat del massís pirinenc.

La seva recuperació es realitza en el marc d’una declaració d’intencions signada entre Espanya, França i Andorra per a la reintroducció de poblacions d’espècies silvestres amenaçades extingides als Pirineus, com la cabra salvatge o el mateix grèvol.

Aquesta au, que prefereix boscos madurs i densos per viure, va desaparèixer als Pirineus en la segona meitat del segle XX.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

ciutat-dels-somnis18

Més esport i diversió a la Ciutat dels Somnis

17 Desembre 2018

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors