24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Playstation renova Playstation Hits

divendres 26 d' Octubre de 2018

Sony Interactive Entertainment (SIE) anuncia el llançament de la segona onada de títols de la gamma PlayStation Hits, que veuran la llum el proper divendres 2 de novembre.

PlayStation Hits és una selecció dels millors videojocs del catàleg de PlayStation4 (PS4) amb una important i permanent rebaixa en el seu preu de compra. Els cinc nous títols que s’uniran a la gamma PlayStation Hits en aquesta segona onada són:

Until Dawn: Quan 8 amics tornen al refugi de muntanya en el qual fa un any van desaparèixer dos membres del grup, les coses no triguen a posar-se lletges. Paralitzat per la por i en un ambient d’alta tensió, l’usuari haurà de prendre decisions que suposaran la vida o la mort dels membres del grup.

Uncharted: The Nathan Drake Collection: El jugador podrà gaudir de la mítica saga de PlayStation amb els 3 títols originals seguint els passos de Nathan Drake en una perillosa aventura per tot el globus que, partint d’uns inicis modestos, el portarà a realitzar descobriments extraordinaris.

Metall Gear Solid V: The Definitive Experience: La col·lecció definitiva de la història de MGSV, que inclou l’aclamat MGSV: The Phantom Pain, el seu pròleg MGSV: Ground Zeroes, Metall Gear Online multijugador i tot el contingut descarregable.

One Piece Pirate Warriors 3: Un títol que permet endinsar-se en la història original de One Piece, des de la Vila Foosha, on va començar tot, fins al regne de Dressrosa, una illa misteriosa dominada pel malvat Donquixote Doflamingo.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4: Nova entrega de l’aclamada saga STORM en la qual l’usuari emprendrà un viatge impressionant, amb un sistema de combat totalment renovat mitjançant el qual es podrà submergir en els combats més èpics que hagi vist mai en la saga de Naruto Shippuden.

PlayStation Hits, llançada el passat mes de juliol, ja inclou alguns dels millors i més reeixits jocs de la plataforma, com Uncharted 4: El Desenllaç del Lladre o Bloodborne ™, Infamous: Second Són ™ o The Last of Us ™ Remastered , tots ells a un preu recomanat de 19,99 euros tant en format físic en els punts de venda habituals com en format digital a través de PlayStation  Store.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors