22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La Jean Bouin arriba a la 95a edició

dilluns 29 d' Octubre de 2018

El proper 25 de novembre torna la Jean Bouin,  una de les primeres curses d’asfalt d’Europa i, en realitzar-se en tot el país.

La Jean Bouin és la cursa clàssica de l’atletisme amateur i professional, com a desafiament esportiu de la història de l’Atletisme a Catalunya i, dels ciutadans de la ciutat de Barcelona: Des de 1920 han participat més de mig milió d’atletes corrent pels carrers de Barcelona gairebé sense interrupció històrica. La Cursa Open forma part de la Challenge BCN10k.

La Mítica Prova Internacional d’Atletisme amb tretze curses per a escolars, veterans i federats, una Cursa Open de 10k i una Cursa de 5km per a tots els corredors populars.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors