24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Dintríssim”, el nou disc de Xiula

dimarts 30 d' Octubre de 2018

El grup de música familiar, Xiula, ha tret el tercer disc, que es diu “Dintríssim” i el presenta a la Sala Apolo el proper 10 de novembre.

“Dintríssim” és un viatge apassionant a l’interior del cos humà on es descobreixen els misteris que ens remouen per dins. Envoltats d’òrgans estranys i mucoses gotejants, els 4 membres del grup s’internen en l’aventura de l’autoconeixement.

Per donar a conèixer el disc, a banda del concert a la Sala Apolo del proper 10 de novembre, han publicat un videoclip a Youtube, enregistrat  en dos plans seqüència a la Central del Circ, a Barcelona, el passat 12 d’octubre.

Xiula és un grup d’animació musical de Barcelona format per dos músics i dos educadors socials que utilitzen en les seves cançons ritmes actuals com el hip-hop, el reggae, la rumba catalana, etc.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors