24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Renuncia a la reialesa per amor

dimecres 31 d' Octubre de 2018

La princesa Ayako es va casar el dilluns amb el plebeu Kei Moriya en una cerimònia tradicional al santuari Meiji de Tòquio, convertint-se en l’última dona de la reialesa en abandonar la família imperial del Japó.

La princesa de 28 anys, la tercera filla del príncep Takamado, cosí de l’emperador Akihito, es va casar amb Kei Moriya, un empleat de 32 anys de la companyia de transport marítim Nippon Yusen.

La princesa va lluir un quimono amb moltes capes i un pentinat típic de l’aristocràcia imperial, mentre que el nuvi va usar un esmòquing negre amb pantalons grisos per a la cerimònia al santuari dedicat a l’esperit del besavi de la núvia, l’emperador Meiji.

Els membres de la reialesa japonesa han tingut llibertat per casar-se amb qui vulguin des de fa almenys tres generacions. L’emperador Akihito va ser el primer príncep de la corona en casar-se amb una plebea, qui es va convertir en l’emperadriu Michiko. Es van conèixer en una pista de tennis.

La princesa Ayako va haver de renunciar al seu estatus imperial per casar-se amb un plebeu, segons la pràctica per a les dones sota la llei de successió japonesa. Es convertirà en Ayako Moriya després de signar els documents matrimonials més tard dilluns.

La família reial japonesa està registrant una falta d’homes. El príncep de la corona Naruhito, que succeirà a Akihito després que abdiqui el proper any, el seu germà Fumihito, el seu nebot Hisahito, i Masahito, el germà octogenari de l’actual emperador, són els únics quatre hereus al tron ​​homes existents en l’actualitat.

La reducció de la família reial ha causat preocupació i ha generat que se sol·liciti un canvi en la llei imperial de successió. Això no obstant, els conservadors es mostren completament reticents a permetre que les dones heretin el Tron del Crisantem.

Font: Reuters


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors