20 / 11 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

“Mi momento”, de la youtuber “La Bala”

dimarts 6 de Novembre de 2018

María Isabella de la Torre, més coneguda com “La Bala” en el seu canal de Youtube, ha tret el seu primer senzill, “Mi momento”.

Segons escriu ella mateixa a la descripció del vídeo penjat al seu canal de Youtube, aquesta cançó es tracta d’un somni fet realitat.

Per aquest motiu, La Bala anima als seus fans a fer el mateix: SOMIAR. “… Sólo les puedo decir que nunca dejen de soñar, no importa la edad!!! Si tienes 6, 10, 20, 50, 90, en fin nunca dejes de soñar… porque créeme los sueños sí se cumplen!!!! LOS AMO!!!!!!!!!!”

María Isabella, nascuda el 19 de juliol de 2004, és membre d’una família de youtubers. El seu pare té un canal en aquesta plataforma i les seves germanes petites també, tot i que són només nadons.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

opinio-nens

Tu tens la paraula

20 Novembre 2018

chuki-violencia-genere

“Chuka”, un joc contra la violència de gènere

16 Novembre 2018

limitacio-animals-domestics

Girona limita els animals domèstics

15 Novembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors