24 / 06 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Nou circuit Supertennis

dilluns 12 de Novembre de 2018

La Federació Catalana de Tennis i l’Atlètic Terrassa, organitzen per aquesta temporada 2018/2019, un nou Circuit de Minitennis per a nens i nenes de 4 a 10 anys. El Circuit es celebrarà en dues modalitats.

Minitennis 1: Destinat per a nens i nenes de 4 a 7 anys que realitzaran diverses trobades durant la temporada 18/19 a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa. El format està pensat per a que els més petits tinguin el seu primer contacte amb la competició, però sempre des d’un punt de vista formatiu i lúdic.

Minitennis 2: Destinat a nens i nenes de 8 a 10 anys que realitzaran un Circuit durant la temporada en format equips. Aquest circuit, te com a objectiu oferir als nens i nens competició regular durant tota la temporada representant al seu club. A més a més, com en el minitennis 1, la competició tindrà caràcter formatiu.

Tots els equips interessats en participar en el SuperTennis FCT, poden contactar amb: tennis@athc.cat


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors