30 / 03 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Europa vol protegir més les minories

dimecres 14 de Novembre de 2018

El Parlament exigeix ​​noves normes comunitàries per garantir el respecte a les minories en tota la Unió Europea (UE) davant la persistència de discriminació.

El ple del Parlament Europeu va aprovar en una votació celebrada ahir un text que subratlla que els Estats membres han de garantir els drets culturals, lingüístics i educatius de les minories, que representen el 8% de la ciutadania de la Unió. Es demana a més acompanyar les mesures de protecció de les minories amb un mecanisme d’avaluació de les polítiques dels països en aquesta matèria.

Els eurodiputats manifesten especial preocupació per la situació dels romanís, freqüentment relegats “als marges de la societat”.

A més a més, el Parlament destaca la importància de protegir i promocionar les llengües regionals i minoritàries, que parlen en al 10% dels europeus. El text demana a la Comissió Europea i els Estats membres mesures per assegurar la presència d’aquests idiomes en els sistemes educatius i els mitjans de comunicació.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Quality Customized Publishing Provider, Prepare The Article

30 Mar 2020

silueta_periodista

THE AMOUNT OF CBD Oil and gas SHOULD As i Require?

30 Mar 2020

silueta_periodista

American Correlation Regarding One type poison Tackle Facilities (AAPCC)

30 Mar 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors