30 / 03 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Tu tens la paraula

dimarts 20 de Novembre de 2018

Avui el món celebra la declaració universal dels drets dels infants. 

Segons aquesta declaració, els nens tenen tot un seguit de drets, que podeu llegir en aquest enllaç.

Un dels drets que des del Diari Win sempre hem reivindicat és el dret a opinar: “L’infant té dret a expressar la seva opinió i que aquesta sigui tinguda en compte en tots els assumptes que l’afectin.”

Al llarg d’aquests anys hem preguntat a molts nens sobre temes diversos: tecnologia, participació infantil, sobre la seva ciutat, sobre música i els seus grups preferits, sobre teatre, sobre cinema, sobre poesia, sobre esport, sobre integració, sobre cuina, sobre intercanvi i noves formes de comerç, sobre muntanya, sobre Catalunya i el català, sobre còmics i mangues i sobre els drets dels infants.

El Diari Win sempre ha tingut un espai perque puguis expressar-te: La tribuna jove.

T’animes a opinar?

Totes les opinions que rebem en els comentaris d’aquest article rebran gratis el llibre de Les Aventures d’en Perot Marrasquí. Per comentar, has de ser usuari registrat, en aquest enllaç. Opina el que vulguis!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

THE AMOUNT OF CBD Oil and gas SHOULD As i Require?

30 Mar 2020

silueta_periodista

American Correlation Regarding One type poison Tackle Facilities (AAPCC)

30 Mar 2020

silueta_periodista

russian mail order brides cost

30 Mar 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors