06 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La fundació de Pau Gasol alerta sobre la obesitat infantil

dimecres 21 de Novembre de 2018

La Gasol Foundation i l’Ajuntament de Sant Boi van presentar ahir  els resultats de SantBoiSà, un estudi pioner sobre obesitat infantil. Revela que l’Estat espanyol és el que té les taxes més altes d’aquesta malaltia.

Segons l’estudi SantBoiSà, elaborat  el 2017 a partir d’una mostra de 854 nens i nenes estableix que el 28% dels menors d’entre 3 i 6 anys tenen sobrepès o obesitat.

La investigació adverteix, a més a més, que més de la meitat dels menors de l’estudi no mantenen una alimentació adequada i que 4 de cada 10 no realitza activitat física de forma freqüent.

Per revertir solucionar aquest problema, l’Ajuntament de Sant Boi i la Fundació Pau i Marc Gasol s’han compromès a impulsar accions que fomentin l’esport en edat infantil.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

How Do I Write An Essay About What In My Name

6 Juny 2020

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors