30 / 03 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Els videojocs traspassaran la pantalla a la BGW

divendres 23 de Novembre de 2018

El director de l’esdeveniment, Josep Antoni Llopart, ha assegurat que “en aquesta tercera edició, BGW fa un salt qualitatiu. Els gamers podran seguir gaudint de novetats de les principals marques, però a més podran viure experiències que van més enllà de la consola i que no es troben en cap altre saló del sector com un espai dedicat en exclusiva als mobile games, una àrea d’experimentació de jocs immersius de realitat virtual i augmentada, o un programa d’activitats inèdites com un escape room de Resident Evil 2 per 100 persones. En aquesta edició del BGW els videojocs traspassaran la pantalla “.

El Barcelona Games World (BGW), el saló dedicat a la indústria dels videojocs organitzat per Fira Barcelona, ​​celebra la seva tercera edició reunint a les grans marques del sector que presentaran les seves principals novetats de l’any. Els aficionats als videojocs podran provar i experimentar més enllà dels comandaments, i de manera anticipada, alguns dels títols més esperats de la temporada que estaran a la sala abans del seu llançament al mercat.

BGW tindrà lloc per primera vegada al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, ​​entre el 29 de novembre i el 2 de desembre, acostant-se així a les dates nadalenques. El saló comptarà amb més de 194 marques expositores entre les quals figuren Bandai Namco, Capcom, Koch, Nintendo, PlayStation, Square Enix, Warner Bros Interactive i Xbox a més de firmes tecnològiques com Asus, HP Intel i HTC Viu, entre d’altres.

Entre les novetats que portaran les marques es troben jocs com The Kingdom Hearts III (Square Enix), Super Smash Bros Ultimate (Nintendo), Jump Force (Bandai Namco) i Days Gone (PlayStation) i títols tan populars com Forza Motorsport 7 ( Xbox), League of Legends (Riot Games), Fornite (Epic Games) o Mortal Kombat X (Warner).

Finals de eSports

Un altre dels focus d’atenció del BGW seran les competicions eSports, com les finals de la Iberian Cup, que enguany celebra la seva primera edició. Aquest nou campionat reuneix els millors equips de League of Legends d’Espanya i Portugal.

La Iberian Cup, organitzada per Riot Games i la Lliga de Videojocs Professional (LVP), trasllada la seva fase final a la Sorra del BGW, en què més de 1.700 espectadors assistiran als enfrontaments que consagraran al millor equip de League of Legends de la Península Ibèrica.

El BGW serà també el primer esdeveniment multitudinari dedicat als videojocs que porti el món dels eSports a les plataformes mòbils. La Barcelona Mobile Challenge acollirà durant els quatre dies del saló diferents tornejos open per trobar als millors jugadors d’èxits com Clash Royale, Arena of Valor, Hearthstone i Fornite.

Terror i partides a 50 metres d’altura

Al marge de provar alguns dels títols que sortiran pròximament al mercat i assistir a les principals competicions de eSports, els visitants de l’BGW podran tenir una experiència integral que els permetrà gaudir d’alguns dels seus videojocs favorits en primera persona gràcies a un programa amb més de 80 activitats.

Nintendo serà protagonista de la primera edició de la Vodafone #yuvertigo, una activitat que permetrà als visitants del dissabte 1 de desembre fer partides d’una selecció de jocs de Nintento Switch, suspesos a 50 metres d’altura i contra altres 21 jugadors.

El món post-apocalíptic de Resident Evil 2 serà el leitmotiv del Túnel del Terror i el Escape Room que s’instal·laran per primer cop al BGW de la mà de HorrorBox i Escape Barcelona. Els assistents del saló que s’endinsin al túnel hauran de sortejar els zombies del videojoc durant els 170 m2 que ocupa l’espai. El Escape Room de 988 m2 pujarà encara més les pulsacions amb un joc en el qual fins a 100 persones lluitaran simultàniament per sobreviure als carrers de Racoon City.

Un altre dels nous espais del saló serà la XRZone, desenvolupat al costat de XRPitstop, amb 1.500 m2 d’exposició i més de 70 terminals dedicades a la extended reality, amb propostes de joc immersius a través de realitat virtual (VR), realitat augmentada (AR ) i realitat mixta (MR). Aquest espai comptarà amb 8 àrees temàtiques amb les últimes novetats tecnològiques presentades en el mercat i que prometen revolucionar el sector en els propers anys. L’agenda d’activitats també comptarà amb clàssics, com els concerts temàtics dedicats a les bandes sonores dels videojocs més emblemàtics de la història, a càrrec de l’orquestra Games & Symphonies, o les competicions de Cosplay.

Homenatge a SEGA Mega Drive

BGW comptarà un any més amb RetroBarcelona, ​​que celebrarà la seva sisena edició. Els visitants podran gaudir de més de 250 consoles retro, recreatives, ordinadors clàssics i arcades en un espai de més de 5.000 m2 d’exposició, a més de les competicions de videojocs històrics com el Street Fighter II, Super Smash Bros o Mario Kart.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

THE AMOUNT OF CBD Oil and gas SHOULD As i Require?

30 Mar 2020

silueta_periodista

American Correlation Regarding One type poison Tackle Facilities (AAPCC)

30 Mar 2020

silueta_periodista

russian mail order brides cost

30 Mar 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors