05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

De la Puente, millor tenista en cadira de rodes

dilluns 26 de Novembre de 2018

Martín de la Puente s’ha alçat amb el títol per tercera vegada, davant del seu company i amic Dani Caverzaschi, amb un resultat de 6-2 en el primer set i 7-5 en el segon. Aquest diumenge s’ha celebrat la jornada final del Màster Nacional de Tennis en Cadira de Rodes – III Trofeu in-best-ers 2018 al Reial Club de Polo de Barcelona.

En el primer set el domini de Martín ha estat clar. En els primers compassos de la trobada, el gallec ha dominat el tempo del partit, fins col·locar el marcador al seu favor. La superioritat de Martin ha estat clara a la pista; concentrat; sense errors. En el segon set Martin de la Puente ha aconseguit dominar el marcador, tot i que el madrileny semblava que anava a remuntar al 5- 3 aconseguint igualar el set a 5, però Martin va recuperar control i es va alçar amb la victòria. Dani Caverzaschi ha reconegut “falta de concentració”, assumint l’error. De la Puente ha sabut recobrar el pols del partit i aconseguir imposar-fins arrencar els aplaudiments dels aficionats que s’han apropat al Reial Club de Polo de Barcelona.

“Ha estat una setmana molt positiva. El nivell estava molt alt, moltes cares noves. Sóc dels que creuen que el treball i la humilitat donen els seus fruits; estic molt content per això, sobretot des de la nostra incorporació al C.A.R. Jugar al Polo és un espectacle pur, molta satisfacció per jugar rl millor Torneig Nacional. Molt orgullós del que estem aconseguint i de com estem treballant; em sento bé dins de la pista, i crec que això és el més important per a un tennista: sentir que et trobes amb tu mateix en una pista i molt content per això. I, l’any que ve anirem a per més “, ha declarat el campió.

Sense oblidar que, Enrique Siscar ha lograt la tercera posició en un partit molt renyit davant Francisco García 6-2 / 6-4. Juanjo Rodríguez ha obtingut la cinquena posició, amb un 6-4, en el primer set; 4-6, en el segon i 10-5 en el tercer; conseqüentment, Álvaro Illobre s’ha quedat en la sisena posició. Finalment, la setena posició se l’ha endut Arturo Montes, que s’estrenava per primer cop en el Màster, amb un 6-2 / 6-3, davant Francesc Prat.

Ranking Final:
1. Martín de la Puente
2. Daniel Caverzaschi
3. Enrique Siscar
4. Francisco García
5. Juanjo Rodríguez
6. Álvaro Illobre
7. Arturo Montes
8. Francesc Prat

*Peu de la imatge: Autor, Luis Ros


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors