22 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

PortAventura Dreams, nou projecte solidari

dimarts 27 de Novembre de 2018

La Fundació PortAventura ha presentat PortAventura Dreams, un projecte de caire lúdic i social adreçat a famílies en situacions delicades.

El projecte els ofereix unes vacances complertes a PortAventura World que inclou una estada completa i personalitzada de cap de setmana al parc i ressort per tal de que tots els membres de la família puguin gaudir d’una autèntica experiència de luxe.

La Fundació va triar l’AFANOC com a entitat beneficiaria del projecte per tal de realitzar la primera prova pilot que va començar el passat 10 de juny coincidint amb la festa “Posa’t la Gorra!” i de la celebració del 15è aniversari de la festa.

Els cinc membres de la família beneficiaria d’aquest primer pack van estar allotjats a La Casa dels Xuklis i van passar dues nits i dos dies sencers gaudint de les instal·lacions i parcs de PortAventura World de la mà del mateix Woody, que els va rebre amb un sopar de benvinguda i els va fer de mestre de cerimònies.

L’experiència, segons la família, va ser emocionant en tots els aspectes, això ha satisfet la Fundació ja que assoleix amb escreix l’objectiu del projecte i en reafirma la seva continuïtat. Ho ha constatat avui en una presentació als mitjans.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Best Free Dating Sites Australia

22 Setembre 2019

silueta_periodista

Reddit Discusses CannabizDaily’s Articles (Component 1)

21 Setembre 2019

silueta_periodista

Disgraced Modern casino Boss Gary Wynn Commun MassGaming around Use of Blessed Information

21 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors