17 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“L’hora dels somnis”, nou espectacle de “Els Atrapasomnis”

dimecres 28 de Novembre de 2018

El grup de d’animació infantil, “Els Atrapasomnis”, ofereix un nou espectacle, “L’hora dels somnis”, inspirat en el primer àlbum il·lustrat.

Espectacle inspirat en tots els concerts i aventures que ha viscut el grup, i en la publicació del primer àlbum il·lustrat d’ “Els Atrapasomnis”. En Pau i en Jordi han pogut reunir dins d’un conte tota la seva aventura i és a partir d’aquest àlbum il·lustrat, que van entrant en la vida de tots els personatges que hi apareixen. Canten, ballen i viuen totes les aventures dels personatges de “L’hora dels somnis”. La serp Siseta i la foca Filomena, ens explicaran les seves aventures i cançons. Amb el conte dels Atrapasomnis com a fil conductor, anirem fent les diferents dinàmiques de l’espectacle.

Un espectacle, amb un conte musical i diferents dinàmiques participatives.

Els components d’aquest espectacle són en Pau, que toca la guitarra i canta i en Jordi, que canta i anima la festa. La duració de l’espectacle és d’1 hora (2 músics/animadors).


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

ciutat-dels-somnis18

Més esport i diversió a la Ciutat dels Somnis

17 Desembre 2018

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors