06 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

7 de cada 10 nens de Barcelona fa esport

dilluns 3 de Desembre de 2018

Segons una enquesta de l’Ajuntament de Barcelona el 76,1% dels escolars de Barcelona fa esport de forma habitual.

L’enquesta d’hàbits esportius de la població en edat escolar a Barcelona 2018 mostra que la majoria dels nens i nenes de la ciutat fa esport.

A més a més, l’estudi també conclou que  les nenes fan més esport si comparem les dades amb les de l’última enquesta de l’any 2013.  De cada 100 nens que s’han apuntat a fer esport, tres són nenes. Respecte al 2007 encara hi ha més nenes que fan esport.

Pel que fa a les edats d’infants i adolescents, tots els índex es mantenen estables de forma general i és en el pas de primària a secundària quan es registra un índex més elevat de pràctica esportiva.

També creix la pràctica d’esport organitzat. El futbol i futbol sala, les danses i el bàsquet són els esports que més fan els nens i les nenes de Barcelona.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors