24 / 06 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

7 de cada 10 nens de Barcelona fa esport

dilluns 3 de Desembre de 2018

Segons una enquesta de l’Ajuntament de Barcelona el 76,1% dels escolars de Barcelona fa esport de forma habitual.

L’enquesta d’hàbits esportius de la població en edat escolar a Barcelona 2018 mostra que la majoria dels nens i nenes de la ciutat fa esport.

A més a més, l’estudi també conclou que  les nenes fan més esport si comparem les dades amb les de l’última enquesta de l’any 2013.  De cada 100 nens que s’han apuntat a fer esport, tres són nenes. Respecte al 2007 encara hi ha més nenes que fan esport.

Pel que fa a les edats d’infants i adolescents, tots els índex es mantenen estables de forma general i és en el pas de primària a secundària quan es registra un índex més elevat de pràctica esportiva.

També creix la pràctica d’esport organitzat. El futbol i futbol sala, les danses i el bàsquet són els esports que més fan els nens i les nenes de Barcelona.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors