14 / 08 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Petit Romea engega temporada amb el musical “Un conte de Nadal”

dimarts 4 de Desembre de 2018

El pròxim 16 de desembre el Teatre Romea inaugura la temporada 2018-2019 del Petit Romea, un cicle d’espectacles dirigit al públic més menut que, en la seva cinquena edició, referma el seu esperit compromès amb l’educació i la cultura dels infants de 0 a 14 anys.

Enguany, sis espectacles formaran part del cicle organitzat per Viu el Teatre amb la col·laboració del Teatre Romea, que s’exhibiran des de desembre del 2018 fins a l’abril del 2019.

A l’eslògan “Ales per volar”, la nova temporada Petit Romea vol oferir a famílies i escoles recursos perquè els infants confiïn en les arts escèniques com a eina per descobrir emocions, fomentar la imaginació i convidar a la reflexió i el diàleg

La temporada comença el 16 de desembre amb “Un Conte de Nadal, el Musical”, un musical basat en l’adaptació del clàssic de Charles Dickens. Un espectacle que anima a creure en un futur en què tot pot ser millor.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Need $15000? No Collateral Signature Loans

10 Agost 2020

silueta_periodista

Exactly about how exactly to make use of true home Equity Loan or HELOC

10 Agost 2020

silueta_periodista

Badoo-App Erfahrungsbericht – guter Flirt oder schneller Enttäuschung

8 Agost 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors