20 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Petit Romea engega temporada amb el musical “Un conte de Nadal”

dimarts 4 de Desembre de 2018

El pròxim 16 de desembre el Teatre Romea inaugura la temporada 2018-2019 del Petit Romea, un cicle d’espectacles dirigit al públic més menut que, en la seva cinquena edició, referma el seu esperit compromès amb l’educació i la cultura dels infants de 0 a 14 anys.

Enguany, sis espectacles formaran part del cicle organitzat per Viu el Teatre amb la col·laboració del Teatre Romea, que s’exhibiran des de desembre del 2018 fins a l’abril del 2019.

A l’eslògan “Ales per volar”, la nova temporada Petit Romea vol oferir a famílies i escoles recursos perquè els infants confiïn en les arts escèniques com a eina per descobrir emocions, fomentar la imaginació i convidar a la reflexió i el diàleg

La temporada comença el 16 de desembre amb “Un Conte de Nadal, el Musical”, un musical basat en l’adaptació del clàssic de Charles Dickens. Un espectacle que anima a creure en un futur en què tot pot ser millor.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors