22 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Dàmaris Gelabert, premi Arc 2018

dimecres 12 de Desembre de 2018

La cantant dirigida al públic infantil i familiar, Dàmaris Gelabert, ha sigut reconeguda amb el Premi Art 2018 en la categoria “Millor gira d’artista o grup musical adaptada a públic familiar o infantil”.

El guardó es va lliurar ahir dimarts 11 de desembre a la Sala Barts, en una gala conduïda i presentada per Elena Gadel i Meritxell Huertas. Al llarg de la nit hi van haver actuacions de Maruja Limon, Ju, Scarletts i Balkan Paradise Orchestra, algunes de les formacions més destacades de la temporada.

Els Premis ARC tenen com a objectiu motivar el reconeixement públic d’aquells àmbits que tenen més relació i projecció amb la feina que fa tot el sector de la música. És a dir, no només la feina creativa, sinó també la indústria i les empreses relacionades.

Dàmaris Gelabert podrà celebrar el premi amb el públic en el nou espectacle que estrena al Teatre Victòria els dies a 22, 23, 29 i 30 de desembre, “M’agrada el Nadal 2018″.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Best Free Dating Sites Australia

22 Setembre 2019

silueta_periodista

Reddit Discusses CannabizDaily’s Articles (Component 1)

21 Setembre 2019

silueta_periodista

Disgraced Modern casino Boss Gary Wynn Commun MassGaming around Use of Blessed Information

21 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors