06 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

L’activitat humana perjudica la biodiversitat

dijous 13 de Desembre de 2018

Un estudi científic de l’University College i el Museu d’Història Natural de Londres (Anglaterra),  publicat a la revista PLOS Biology, afirma que l’activitat de l’home i la dona en la natura està afavorint que hi hagi les mateixes espècies animals a tot arreu. També que hi hagi les mateixes plantes en tot el món.

Aquesta investigació conclou que el principal perjudicat de l’activitat humana són les espècies autòctones, pròpies del territori. Aquestes espècies tendeixen a desaparèixer quan els humans modifiquen el territori per la natura o per la construcció de pisos.

Això faria amenaçar encara més la vida dels rinoceronts de l’Àfrica i als tigres de l’Àsia, que duen a terme la seva activitat en espais reduïts.

Aquest estudi confirma que el canvi climàtic i el domini de l’home sobre la natura està perjudicant els ecosistemes i la diversitat de les espècies.

 


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

How Do I Write An Essay About What In My Name

6 Juny 2020

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors