08 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

divendres 14 de Desembre de 2018

Una fundació caritativa creada pel fabricant de joguines Lego ha atorgat 100 milions de dòlars al grup sense ànim de lucre que hi ha darrere del programa de televisió “Barri Sèsam” per ajudar a lliurar joguines educatives a nens afectats per les crisis de refugiats Rohingya i sirians.

Segons va informar la setmana passada la Fundació Lego, els nens rebran llibres de contes, jocs, vídeos i trencaclosques amb imatges de les populars marionetes de Barri Sèsam.

La fundació treballarà amb organitzacions com BRAC, la institució no governamental de desenvolupament més gran del món basada a Bangla Desh, per arribar als infants afectats per les crisis Rohingya i siriana.

Més de 700.000 musulmans Rohingya van fugir l’any passat d’una repressió de l’Exèrcit a Myanmar, segons agències de Nacions Unides. Grups de drets humans i activistes Rohingya diuen que milers de persones han perdut la vida.

D’acord a l’Agència de Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR), 68,5 milions de persones estan desplaçades a tot el món. Entre elles, hi ha al voltant de 25 milions de refugiats, dels quals més de la meitat tenen menys de 18 anys.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

The Real Cause Orcas And even Whales Usually are Generally known as “Unpleasant”

8 Abril 2020

silueta_periodista

Where All the Violent Fern Will grow By Wilson Rawls

8 Abril 2020

silueta_periodista

WHY That Turn up Most of Marijuana Customers Are often VIEWED Similar to Treatments Junkies Nevertheless?

8 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors