30 / 03 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

divendres 14 de Desembre de 2018

El proper 20 de desembre els usuaris de Playstation 4 es podran descarregar la segona part del videojoc del Museu Thyssen-Bornemisza, Nubla.

“Nubla 2: M. La ciutat al centre del món” és una aventura gràfica on els escenaris estan basats en algunes de les obres de la col·lecció Thyssen i continua l’aventura dels personatges a partir de com es van quedar a El Món de Nubla, la primera entrega.

En aquesta segona part, els jugadors hauran d’iniciar la recerca de “La ciutat al centre del món”, el lloc on podran tornar la memòria a aquest món que ara l’ha perdut. Però arribar no serà fàcil. La ciutat no està en un lloc físic, sinó que està més enllà dels somnis i el viatge sense dubte serà dur i perillós. Per aconseguir el seu objectiu comptaran, no només amb el protagonista “Nubla”, sinó amb molts altres personatges i habitants d’aquest món que aniran trobant en el seu camí.

Nubla 2: M. La ciutat al centre del món, a més d’un videojoc, és un interessant projecte educatiu que integra l’art, la tecnologia i les noves narratives. Els diferents escenaris, personatges i mecàniques del joc s’inspiren en obres i estils artístics, apropant el món de l’art d’una forma divertida, el que fomentarà les visites al museu i l’interès per la cultura entre els més joves.

El joc va guanyar dilluns passat amb el premi Titanium al Millor Serious Game de l’any 2018 al festival Fun & Serious, un dels guardons de videojocs més importants d’Europa.

Desenvolupat per l’estudi madrileny Gammera Nest i l‘Àrea d’Educació del Museu Nacional Thyssen-Bornemisza, s’inclou en el marc del programa de desenvolupament local PlayStation Talents.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Can CBD Natural gas Benefit Together with Tension?

30 Mar 2020

silueta_periodista

Quality Customized Publishing Provider, Prepare The Article

30 Mar 2020

silueta_periodista

THE AMOUNT OF CBD Oil and gas SHOULD As i Require?

30 Mar 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors