30 / 03 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Més esport i diversió a la Ciutat dels Somnis

dilluns 17 de Desembre de 2018

La Ciutat dels Somnis, el nou espai d’entreteniment de l’Ajuntament de Barcelona per al Nadal des del 2017,  començarà el proper 27 de desembre amb mést més esport.

Tota l’oferta esportiva estarà concentrada al Palau núm.2, on es podrà jugar a futbol, ​​bàsquet, practicar diverses modalitats sobre patins, escalar, esquiar, o participar en diferents curses, entre d’altres disciplines.

Al Pavelló Esportiu, es trobaran amb les pistes de la Fundació del FC Barcelona; del RCD Espanyol, que aportarà jocs immersius i un divertit futbolí humà; i de la Secretària General de l’Esport que promourà novament el futbol femení amb partits i jocs, a més de presentar la candidatura Pirineus-Barcelona per acollir els Jocs d’Hivern el 2030.

Els World Roller Games de Barcelona, que se celebraran el juliol de 2019, habilitaran circuits, pistes i rampes on practicar diverses disciplines esportives sobre patins (artístic, en línia, freestyle, hoquei patins, hoquei línia, monopatí, scooter, roller freestyle). També hi haurà un rocòdrom per als més intrèpids, curses i competicions, jocs relacionats amb la preparació de la muntura, cadira i accessoris per a equitació, a més d’una super gimcana familiar.

A més a més, La Ciutat dels Somnis incrementa el nombre d’activitats per a menors de 4 anys i també per a la franja d’edat de 10 a 12 anys. Cal destacar, igualment, un augment d’activitats pensades perquè participin de forma activa mares, pares, germans adolescents i altres acompanyants.

El nou Festival de la Infància romandrà obert de 10.00 a 20.00h, del 27 al 30 de desembre. Dilluns 31 de desembre, es tancarà a les 16.00h. S’espera rebre més de 25.000 visitants.

Més info a ciutatdelssomnis.com


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

THE AMOUNT OF CBD Oil and gas SHOULD As i Require?

30 Mar 2020

silueta_periodista

American Correlation Regarding One type poison Tackle Facilities (AAPCC)

30 Mar 2020

silueta_periodista

russian mail order brides cost

30 Mar 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors