30 / 03 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Nou disc de Macedònia “Escandaliciós”

dimarts 18 de Desembre de 2018

La setmana passada es va publicar “Escandaliciós”, l’esperat segon disc de la nova generació de les Macedònia.

Macedònia torna amb el nou disc “Escandaliciós”, que porta un títol inspirant en l’article “L’Instant previ” de la malaguanyada i enyorada periodista Tatiana Sisquella. En el disc s’amaguen onze cançons, cadascuna amb un univers i una història particular.

“Blue Blue”, el primer senzill, és una cançó que fa sàtira en to divertit del poder de les xarxes socials i de com influencien a la societat actual… Fins al punt que es pugui donar credibilitat a que el mar és blau perquè els peixos fan “blue blue”.

En aquest nou disc també hi trobem cançons com “Senyor groc”, on partint d’una metàfora de la paleta de colors, s’explica els diferents significats d’aquest color. “Escandaliciós”, cançó que dóna títol a l’àlbum, parla de l’”instant previ”, aquell moment que a vegades acaba essent millor que el fet que el precedeix, que sol ser aquella cosa tan especial que s’està esperant amb candeletes.

Altres cançons del nou disc: “Mulla’t”, “Marenostrum” i la cançó en anglès “Inclusive World” que la banda va llançar només pel canal de Youtube, que ja acumula milers de visionats i que per fi els seus seguidors podran escoltar en format disc i a les plataformes digitals. Com a curiositat, “Inclusive World” és la primera cançó que les Macedònia han gravat tocant elles mateixes tots els instruments.

Aquest 2018 se celebren quinze anys del llançament del primer disc de Macedònia. Era l’any 2003, el disc es va titular “Macedònia” i contenia èxits com “Super Fashion”, entre d’altres, que els seus seguidors continuen reclamant concert rere concert.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Can CBD Natural gas Benefit Together with Tension?

30 Mar 2020

silueta_periodista

Quality Customized Publishing Provider, Prepare The Article

30 Mar 2020

silueta_periodista

THE AMOUNT OF CBD Oil and gas SHOULD As i Require?

30 Mar 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors