28 / 09 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

dijous 20 de Desembre de 2018

La Unitat d’Antifurtivisme del Cos d’Agents Rurals de Girona amb col·laboració amb els Mossos d’Esquadra de Ripoll denuncia uns furtius que van abatre dos isards a la Vall de Ribes i Toses.

L’operatiu es va dur a terme l’últim cap de setmana de novembre durant un servei de prevenció de furtivisme de caça de l’isard i el cérvol al Ripollès i es va iniciar en localitzar una furgoneta sospitosa a la zona de la Vall de Ribes i Toses, dins la Reserva Nacional de Caça. Els agents de la Unitat d’Antifurtivisme del cos d’Agents Rurals van dur a terme un seguiment dels ocupants del vehicle. Durant la vigilància els agents van observarar els furtius realitzant diversos trets amb arma de foc, abatre 2 isards adults i recollir-los.

El seguiment posterior, que es va fer en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, va permetre interceptar la furgoneta a Ribes de Freser i es va comprovar que transportava amagats en el seu interior els 2 isards abatuts, una arma llarga ratllada, munició abundant i diversos estris de caça. Els agents rurals també han localitzat les beines disparades pels furtius a la zona d’alta muntanya on es van abatre els isards.

L’actuació conjunta dels dos cossos operatius ha comportat diverses actes de denúncia i comisos d’armes, munició i altres estris relacionats amb la caça, així com dels dos animals morts. Aquests fets comporten sancions i la restitució econòmica dels animals abatuts, així com la retirada de llicència de caça i la retirada de la llicència d’armes per un període d’entre 2 i 5 anys.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Asian Threesome Die And Fern.Thai Threesome Noy As Well As On

28 Setembre 2020

silueta_periodista

Bitter Truth: Survey Shows Plus-size Women Exploited By “Regular Dating”

28 Setembre 2020

silueta_periodista

google your best

26 Setembre 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors