22 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

divendres 21 de Desembre de 2018

La Universitat de Lleida ha impulsat un videojoc, “Happy Sport”, per gaudir de l’esport gestionant de forma assertiva els conflictes que sorgeixen tant al terreny de joc com als entrenaments o el vestidor.

Els usuaris del videojoc han d’utilitzar la intel·ligència emocional per resoldre conflictes. El primer pas és identificar les emocions que sentiríem en una situació determinada i després, elegir les estratègies per regular-les. Depenent de les opcions, el jugador obté una puntuació.

Happy Sport és una adaptació del videojoc educatiu desenvolupat per la Universitat de Lleida (UdL) per prevenir l’assetjament que s’avalua ara en el marc de la Lliga Pirineus de Futbol 7, una competició organitzada pels Consells Esportius de muntanya en què participen les escoles de futbol de la Val d’Aran, l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i la Ribagorça aragonesa.

El projecte, liderat per la professora de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL Gemma Filella, s’ha desenvolupat amb la també professora Rosa Miralles i amb el jugador i entrenador de futbol Emili Vicente, traspassat al 2017. Ara es prova en el marc d’una tesi doctoral que està redactant Míriam Farré, dirigida per Filella i Agnès Ros, que compta amb el suport de l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran. En aquesta avaluació participen un grup experimental d’uns 200 nens i nenes d’entre 10 i 14 anys i un grup control.

 


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Best Free Dating Sites Australia

22 Setembre 2019

silueta_periodista

Reddit Discusses CannabizDaily’s Articles (Component 1)

21 Setembre 2019

silueta_periodista

Disgraced Modern casino Boss Gary Wynn Commun MassGaming around Use of Blessed Information

21 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors