01 / 02 / 2023

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Direcció i màrqueting

 

joseplluis.silva[arroba]diariwin.cat

La idea original del projecte és de Josep Lluís Silva, un periodista amb experiència en mitjans digitals i amb un interès personal en l’educació infantil fora de l’àmbit escolar, demostrat amb la seva participació en esplais de lleure de cap de setmana. S’encarrega de l’edició i supervisió de tots els continguts del diari i de la promoció presencial i virtual  del mitjà a través dels comptes corporatius de Facebook, Twitter i el blog.

Producció i secretaria

hola[arroba]diariwin.cat

Maria Àngels Terns és la persona que s’encarrega d’endreçar la casa del Diari Win. És qui posa en ordre les factures i també és qui s’encarrega de concertar les entrevistes amb els personatges d’interès pels lectors del diari.

Redacció

rosa.porta[arroba]diariwin.cat

Rosa Porta, Llicenciada en comunicació audiovisual, ha treballat en varis àmbits dins del món de la comunicació. Ara es vol endinsar en el periodisme digital. Per ella, escriure a Diari Win és tot un repte. És la redactora de la secció d’animals.

scentellas[arroba]diariwin.cat

Sara Centellas, estudiant de periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha fet un Erasmus a la ciutat europea d’Itàlia, Roma. És la redactora de les notícies de Cultura i d’Europa.

sheila.garcia[at]diariwin.cat

Sheila Garciaté 26 anys i va estudiar Dret a la Universitat de Barcelona, encara que escriure sempre ha estat un dels seus hobbies. Sempre ha sabut que habia de fer de periodista d’alguna manera, aixi que col.laborar amb Diari Win ha estat l’oportunitat perfecta per comencar. És de Barcelona però ha viscut a Pequin, i ara mateix viu a Nova York. Treballa amb temes de Drets Humans al barri de Harlem. L’apassiona tot allò que impliqui una aventura o un nou repte: l’excursionisme, estudiar nous idiomes, descobrir noves cultures i, sobre tot, viatjar. És la redactora de les notícies d’Amèrica.

_____________________________________________________

Han col·laborat amb el Diari Win

lluis.tobella[arroba]diariwin.cat

El Lluís Tobella, un llicenciat en Periodisme amb moltes ganes d’aprendre amb el Diari Win. S’encarregava de publicar les notícies de videojocs.

 

guimfortuny[arroba]diariwin.cat

Guim Fortuny és un periodista amb estudis de Sociologia que procura enfortir els ponts entre la comunicació i la sociologia desenvolupant tasques professionals en els sectors del Periodisme Digitalla Investigació i l’Anàlisi de Mitjans i la Investigació Social. Al Diari Win era el redactor d’esports.

 

ester.puig[arroba]diariwin.cat

Ester Puig, Llicenciada en Periodisme i escriptora amateur. Li agrada el món de la comunicació. Ha treballat en diferents mitjans: premsa, ràdio i televisió. Les noves tecnologies avancen i ara toca endinsar-se dins del periodisme digital. Està convençuda que serà una aventura d’allò més interessant. Era la redactora de la secció de música.

 


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Reddit.com College Application Essay For Sale Writing Service

14 Desembre 2022

silueta_periodista

Statistics Essay Writing Service Reddit

14 Desembre 2022

silueta_periodista

What Is The Best Legitimate Essay Writing Service Reddit

14 Desembre 2022

Més notícies