29 / 10 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Santa Laura Montoya, nou símbol de la pau a Colòmbia?

dilluns 13 de Maig de 2013

Aquest diumenge el Papa Francesc ha escollit a la colombiana Laura Montoya nova santa de l’Església catòlica. És important aquesta elecció perquè es tracta de la primera santa que l’Església catòlica escull d’aquest país i perquè arriba enmig del procés de pau.

L’Església catòlica nomena sants i santes a les millors persones que han format part d’aquesta religió al llarg de la història. Tots els sants i les santes que escull estan morts i mortes i el motiu d’escollir-les és perquè serveixin d’exemple a les persones vives que practiquen aquesta religió.

Laura Montoya va nèixer a Antioquia (Colòmbia) l’any 1874 i des dels dos anys va haver d’aprendre a espavilar-se, perquè va patir la mort del seu pare quan només tenia dos anys. Va morir assassinat. Tot i això, sempre va perdonar als assassins del seu pare i va defensar la reconciliació entre les persones.

El president de Colòmbia, Juan Manuel Santos, ha vist en aquesta elecció una senyal que indica on es troba la fi del conflicte amb les FARC: el perdó.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

‘This is little talk purgatory’: exactly what Tinder taught me personally about love

29 Octubre 2020

silueta_periodista

Most Popular Best Free Internet Dating Web Sites 2018

26 Octubre 2020

silueta_periodista

Natürlich vermag man nebensächlich inside einer AmateurCommunity denn User ordentlich entrahmen

22 Octubre 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors