29 / 10 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Laura Orgué té el cel a tocar

dilluns 5 d' Octubre de 2015

La corredora de curses de muntanya nascuda a Igualada, Laura Orgué, està a punt d’aconseguir el títol del món d’Skyrace. És la primera a la classificació quan falta una prova per acabar el campionat.

Aquest cap de setmana Laura Orgué ha sigut subcampiona a la cursa de muntanya de Hong Kong i té molt a prop el títol de millor corredora de muntanya del món. Només li resta fer un bon paper a la prova d’Itàlia.

Tot i la seva faceta com a corredora de muntanya, també és coneguda per l’esquí de fons. De fet, ha competit en tres jocs olímpics d’hivern: Torí 2006, Vancouver 2010 i Sotxi 2014.

Encara que no li han anat pas malament les coses en el món de l’esport, Laura Orgué compagina l’esport amb els estudis universitaris de Dret.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

‘This is little talk purgatory’: exactly what Tinder taught me personally about love

29 Octubre 2020

silueta_periodista

Most Popular Best Free Internet Dating Web Sites 2018

26 Octubre 2020

silueta_periodista

Natürlich vermag man nebensächlich inside einer AmateurCommunity denn User ordentlich entrahmen

22 Octubre 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors