Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Get_Fonts has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/functions/google_fonts.php on line 10

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Tweets has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/twitter.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Flickr has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/flickr.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Latest_Posts has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/latest_posts_w_thumbnails.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Nav has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/nav.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Video has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/video.php on line 5
“Alcalde Corrupto”, per sentir-se un polític corrupte | Diari Win
Twitter response:

“Alcalde Corrupto”, per sentir-se un polític corrupte

Aquesta setmana us presentem “Alcalde Corrupto”, un videojoc per a telèfons mòbils que ens aproparà al món de la corrupció política.

“Alcalde Corrupto”, per sentir-se un polític corrupte

Tal i com han escrit els creadors del joc a la seva pàgina web l’objectiu és ser un “bon polític”, enganyar i robar el que pugueu fins a tenir una bona quantitat de diners al vostre banc de Suïssa.

Fins i tot el joc compta amb 60 frases reals de polítics, com “Hemos trabajado mucho para saquear este país”.

Com haureu pogut deduir, aquest videojoc és humorístic i l’únic que vol és que riguem una mica dels polítics que tenim. Si us plau, no vulgueu imitar els protagonistes d’aquest joc a la vida real. Pot ser perillós!

Deixa un comentari


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-includes/functions.php on line 4757