Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Get_Fonts has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/functions/google_fonts.php on line 10

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Tweets has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/twitter.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Flickr has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/flickr.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Latest_Posts has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/latest_posts_w_thumbnails.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Nav has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/nav.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Video has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/video.php on line 5
El videojoc inclusiu Treasure Rangers, a PlayStation 4 | Diari Win
Twitter response:

El videojoc inclusiu Treasure Rangers, a PlayStation 4

Sony Interactive Entertainment Espanya (SIE Espanya) ha anunciat el desenvolupament de Treasure Rangers, un videojoc inclusiu que narra les aventures d’un grup de quatre amics i en el qual s’inclou una persona amb trastorn d’espectre de l’autisme (TEA).

El videojoc inclusiu Treasure Rangers, a PlayStation 4

El joc està sent produït per SIE Espanya dins del seu programa de suport al talent local PlayStation Talents Aliances i com a part de la seva àrea de responsabilitat social corporativa, “Compromiso PlayStation”. L’equip encarregat del desenvolupament és Relleu, amb Jon Cortázar al capdavant, desenvolupador de videojocs i pare de tres fills, un d’ells amb autisme. Per a aquest projecte, SIE Espanya compta a més amb la col·laboració de la Confederación Autismo España.

L’anunci va coincidir amb la celebració del dia 2 d’abril, del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme.

Treasure Rangers veurà la llum a finals d’aquest any en exclusiva per a PlayStation 4.

Deixa un comentari


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-includes/functions.php on line 4757