Twitter response:

Budapest, nova seu de Barça Academy a Centreeuropa

El projecte Barça Academy comptarà a partir del pròxim mes de setembre amb una nova escala de futbol al centre d’Europa, concretament a la ciutat de Budapest.

Budapest, nova seu de Barça Academy a Centreeuropa

D’aquesta manera la capital magiar es convertira en l’escenari de la quarta acadèmia del FC Barcelona situada en territori europeu i se sumarà a les ja consolidades des de fa diverses temporades a Varsovia (Polonia), Moscou (Rússia) i Istanbul (Turquia).

La Barça Academy Budapest iniciara les seves activitats a principis del mes de julio[, quan arrencaran les seves proves de selecció a les dues instal·lacions amb les quals s’arrencarà el projecte: una situada a Buda i l’altra a Pest. El gran interès despertat per [‘arribada del FC Barcelona a la ciutat ha fet que ja hi hagi prop d’un miler de nens i nenes inscrits pera aquestes proves d’accés, que s’allargaran fins al dia 25 de juliol.

D’altra banda, la creació d’aquesta Barça Academy reforçarà els llaços d’unió ja existents des de fa més de mig segle amb el país centreeuropeu, bressol d’històries de jugadors del primer equip que van marcar una època al Club com Ladislao Kubala, Sandor Kocsis i Zoltan Czibor. De fet, també han seguit de prop la creació del projecte a Budapest els fills homònims de Sandor Kocsis i Laszlo Kubala.

Deixa un comentari


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-includes/functions.php on line 4757