Twitter response:

Aventura total, un nou projecte per a primers lectors

Jaume Copons, guionista de Barri Sèsam, i Óscar Julve, creador de les formigues Trancas i Barrancas d’El Hormiguero, presenten la seva nova col·lecció de llibres per a primers lectors “Aventura total”.

Aventura total, un nou projecte per a primers lectors

Aventura total és el nou projecte d’aquests dos referents en la literatura infantil que ja han triomfat amb sèries com Agus i els monstres o Jo, Elvis Riboldi, que aviat tindrà sèrie de televisió.

Els protagonistes d’Aventura Total són Ulisses i Lia, dos nens que, en contra de la seva voluntat, acaben matriculats a l’assignatura extraescolar d’Aventura Total que imparteix el professor Hache. Durant anys, ningú ha triat l’assignatura perquè el professor Hache té fama de ser un vell estrany i esquerp. De fet, ningú sap per què segueix allà si ni tan sols té alumnes.

Per accident, Ulisses i Lia posen en marxa una nau espacial que té el professor i els dos viatjaran a Eternia, un planeta amb moltes sorpreses i els habitants són tots nens.

Els llibres tenen recursos gràfics inspirats en el llenguatge audiovisual per facilitar la comprensió dels primers lectors. Globus de text, llistes i cartells que ajuden al fet que la lectura sigui més àgil.

Deixa un comentari


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-includes/functions.php on line 4757