Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Get_Fonts has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/functions/google_fonts.php on line 10

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Tweets has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/twitter.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Flickr has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/flickr.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Latest_Posts has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/latest_posts_w_thumbnails.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Nav has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/nav.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Video has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/video.php on line 5
El CNIAC celebra assemblea extraordinària i arrenca el nou curs | Diari Win
Twitter response:

El CNIAC celebra assemblea extraordinària i arrenca el nou curs

50 nois i noies s’han aplegat en la trobada del Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya que ha tancat la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva.

El CNIAC celebra assemblea extraordinària i arrenca el nou curs

Els dies 4, 5 i 6 d’octubreha tingut lloc l’Assemblea Extraordinària del CNIAC a l’Alberg Xanascat de Barcelona, al Passeig Mare de Déu del Coll número 41-51.

La principal intenció d’aquesta ha estat la preparació del pla de treball del proper curs, així com donar-lo per iniciat.Al llarg dels tres dies, els vocals s’han separat en tres grups de treball diferents: l’acte d’entrega del premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència i la celebració del 5è aniversari del CNIAC, la redacció del manifest del 20 de novembre, dia internacional dels Drets dels Infants, on s’exposarà el recull d’opinions de la infància i l’adolescència de diferents municipis amb Consell Territorial i l’organització de les futures eleccions del proper 9 de novembre.

Les tres jornades han conclòs amb la presència de la Secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva i Peña, en l’assemblea extraordinària final on s’han recollit els plans de treball de les quatre comissions (Comunicació Interna, Comunicació Externa, Reglament de Règim Intern i Nous Vocals i Difusió) i les propostes dels grups de treball.

Deixa un comentari


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-includes/functions.php on line 4757