Twitter response:

Osamu Tezuka, el déu del Manga, al MNAC

exposicio-deumanga-mnac

Gairebé uns 200 originals d’Osamu Tezuka, també conegut com a Déu del Manga per la seva aportació a la vinyeta japonesa, es podran veure durant gairebé un parell de mesos al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), en una exposició molt complexa que ha estat produïda per FICOMIC, gràcies a l’estreta col·laboració del Museu Nacional d’Art de Catalunya, Tezuka Productions i el Festival de la Bande Desinneè d’Angulema.

Es tracta d’una mostra sense precedents al nostre país, que vol donar a conèixer l’obra d’un creador vital per entendre l’evolució del manga després de la Segona Guerra Mundial, i també un dels autors de còmic més prestigiosos i prolífics a nivell mundial.

L’exposició Osamu Tezuka, el Déu del Manga es podrà visitar a partir del 31 d’octubre de 2019 coincidint amb l’inici de la 25ª edició del Manga Barcelona i fins el 6 de gener de 2020. El preu de l’entrada serà de 5€. Durant el 25 Manga Barcelona el dijous 31 d’octubre, el divendres 1 de novembre i el dissabte fins al migdia, presentant l’entrada del Manga, tindrà un preu reduït de 3€. Dissabte a la tarda i diumenge 3 tot el dia, l’entrada a l’exposició serà totalment gratuïta per a tothom.

Leave a comment