Twitter response:

Avís Legal

Qui som
Els continguts de DiariWin.cat són propietat NewsUP
CIF: 52598603H
Domicili: C\Vallès, núm. 89 Àtic 4a. Esc. Esq.

Informació legal

Aquesta pàgina web és propietat de
NewsUP NIF: 52598603H
Domicilli: C/ Vallès, núm. 89 Àtic 4a. Esc. Esq.
e-mail: hola@diariwin.cat

L’usuari es compromet a utilitzar aquesta web d’acord amb l’establert en la legislació vigent, abstenint-se d’utilitzar-la per a activitats contràries a les lleis, a la moral o usos lesius dels drets i interessos de tercers.

L’accés al website és responsabilitat única dels usuaris.

L’accés al website no suposa establir cap tipus de relació comercial entre NewsUP i l’usuari.

Els drets de propietat intel·lectual sobre tota la informació escrita continguda en aquesta pàgina web són titularitat de NewsUP. Tots els nostres continguts, excepte les imatges, que podrien tenir drets d’autor, es poden copiar, citant-ne la procedència.

En cas que l’usuari propocioni algun tipus d’informació, les seves dades seran recollides conforme a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de 15/1999 dins del marc de la legislació espanyola.

Les notícies d’aquest diari es publiquen sota la llicència. Les fotografies, vídeos o articles d’opinió són propietat dels seus autors i, per tant, pot ser necessari el seu permís o aprovació per copiar-los, al no ser propietat de NewsUP.

Política de privadesa

NewsUP compta amb les següents bases de dades:

Base núm. 1

Llistat de subscriptors dels nostres butlletins per e-mail.

Base núm. 2

Llistat d’usuaris registrats a la pàgina web.

 

Aquestes bases només s’utilitzen per a les finalitats descrites i no es cedeixen ni tan sols parcialment a cap altra empresa externa al grup.

Cookies i altres:

Quan l’usuari navega a través de les nostres webs pot rebre en el seu ordinador cookies enviades, per compte nostra, des de servidors de terceres empreses amb les quals hem contractat la prestació de serveis de medició d’audiències. En cap cas, les empreses des de les quals s’envien poden conèixer les dades de caràcter personal dels usuaris.

Dades tècniques

» DiariWin.cat és una pàgina web programada en PHP, en un sistema de bases de dades MySQL, amb un servidor Apache. Com a sistema operatiu del servidor hi ha una distribució de Linux.
» Tots ells són programes representants del programari lliure