20 / 05 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El grup Acció presenta Ser diferent, el seu primer senzill

dimarts 12 de Març de 2013

El grup musical Acció traurà al mercat el seu nou cd ”On sóc ara”, que inclourà el senzill, ”Ser diferent”, a la venta a partir del 21 de març.

Acció és un grup musical format per set joves. El disc ”On sóc ara (RGB Suports) consta de deu cançons elaborades i treballades on es reflexa tot el que ha viscut el grup des que es va formar el 2008. Aquest nou treball està grabat als estudis Ground i un dels impulsors ha estat Jaume Figueres (The Pepper Pots, Obrint Pas).

Abans aquests joves artistes es coneixien amb el nom d’ Acció Festiva, cantaven cançons d’ska rock. Temps enrere ja van grabar el disc “La Torrada” que els va ajudar per donar-se a conèixer amb una gira de més de vuitanta concerts que van fer per tot Catalunya a diferentes sales de concerts conegudes.

Acció ha deixat enrere el seu estil d’ska rock, per innovar en la seva música i ara donen un pas a un pop-rock amb un accent reggae. Són set joves que han evolucionat amb el pas del temps, arriben al mercat amb el seu nou treball “On sóc ara”, amb il.lusió i ganes de fer-se un lloc dins la música.


1 comentari

  1. Mic says:

    Mar 12, 2013

    Toca bé aquest grup!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Nickerson Adams 1979 LongTerm Memory for a Common Object

27 Abril 2024

silueta_periodista

A Challenge For My Generation College Admission Essay Sample

19 Abril 2024

silueta_periodista

Official Social Link The Idea of Colorblind Ideology in Contemporary Us Television Show

18 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors