26 / 04 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Dársenas, el tesorero corrupto”, el videojoc del “cas Bárcenas”

divendres 5 d' Abril de 2013

L’empresa 4d3/animation studio ha programat un videojoc sobre el “cas Bárcenas”. Sabeu qui és el Luis Bárcenas? És aquell polític que treballava de tresorer al Partit Popular i pagava en negre (sense pagar impostos) als seus treballadors.

En aquest videojoc, que aquesta empresa ha creat per burlar-se del personatge, ens haurem de posar a la pell de Luis Bárcenas i repartir sobres de diners als seus amics. Si no ho fem correctament, els periodistes ens enganxaran, ho publicaran al diari i la policia ens posarà a la presó. Però, si aconseguim donar tots els sobres que se’ns demana als nostres amics, podrem seguir avançant en el joc.

D’aquesta manera, podrem entendre d’una manera divertida el cas Bárcenas. Un complement, sens dubte, molt adequat per comprendre millor les notícies que llegim sobre tot el que fa referència a aquest polític.

Ja que no podem fer massa coses nosaltres des de casa perquè castiguin al Bárcenas, almenys podrem, gràcies a aquest videojoc, passar una bona estona rient-nos d’ell durant una bona temporada


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

A Challenge For My Generation College Admission Essay Sample

19 Abril 2024

silueta_periodista

Official Social Link The Idea of Colorblind Ideology in Contemporary Us Television Show

18 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit.com Research Paper Writing Service Canada

18 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors