Edge-computing-APC
noviembre 16, 2020

Articles sobre Edge computing

Por Admin

Aquest mes de novembre he redactat diferents articles per a blog sobre Edge computing, una tecnologia que cada vegada fan servir més les empreses.

Creixement de l’Edge Computing

La consultora tecnològica IDC estima que en només tres anys les empreses implementaran a l’Edge més del 50% de les noves infraestructures TI empresarials en lloc del centre de dades.

L’Edge computing arribarà a un volum de negoci de 3.240 milions de dòlars en 2025 segons un estudi realitzat per Grand View Research.

Els avantatges de l’Edge computing

Aquesta tecnologia permet a les empreses adaptar-se als entorns EDGE i superar restriccions en termes de latència i d’amplada de banda, entre altres.

Per implementar l’Edge computing les empreses necessiten microcentres de dades. Les dades que s’emmagatzemen en aquests espais ocupen molt poc.

En els darrers mesos APC By Schneider Electric i Cisco han signat una aliança per fer servir els microcentres de dades d’APC i la tecnologia hiperconvergent de Cisco perquè les empreses es puguin aprofitar dels avantatges de l’Edge Computing.

Micro Data Centers de APC i Cisco Hyperflex Edge

Els microcentres de dades d’APC permeten superar els reptes de connectivitat, velocitat de desplegament i restriccions d’espai de l’Edge computing.

Cisco Hyperflex Edge simplifica la implementació de sucursals, desplega sites a distància, simplifica operacions, afavoreix l’escalabilitat dels recursos i permet implementar clústers tan petits com de dos nodes, entre altres característiques.

Edge computing és una tecnologia clau en el procés de transformació digital d’una organització empresarial.