Twitter response:

Obre les portes la Barça Academy Ciutat de Mèxic

Barça Academy CDMX

La nova Barça Academy CDMX està situada en les instal·lacions de l’històric Reforma Athletic Club, entitat que acaba de celebrar els 125 anys de vida.

Amb aquest, ja són més de 50 els projectes internacionals Bança Academy posats en marxa a tot el món, sent el continent americà el més poblat amb escoles de futbol barcelonistes. Un total de 10 estan situades als Estats Units, 5 més al Canadà, i en aquests moments Mèxic s’uneix a la llista de països amb dues acadèmies, al costat de països on també hi ha una gran tradició futbolística cam el Brasil o Colòmbia.

L’escala de futbol esta dirigida a nens i nenes de 5 a 18 anys que podran gaudir d’un programa de preparació de tres dies i un altre de dos. Més informació i inscripcions a: https://mexica.barcaacademy.cam/academy-cdmx/

Leave a comment