Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Get_Fonts has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/functions/google_fonts.php on line 10

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Tweets has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/twitter.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Flickr has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/flickr.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Latest_Posts has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/latest_posts_w_thumbnails.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Nav has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/nav.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Video has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/video.php on line 5
Obre les portes la Barça Academy Ciutat de Mèxic | Diari Win
Twitter response:

Obre les portes la Barça Academy Ciutat de Mèxic

El Futbol Club Barcelona ha inaugurat a Ciutat de Mexic la segona seu permanent al país del seu projecte d’escola esportiva, la Bança Academy. Mexic continua sent un país clau dins de l’expansió internacional del Club, ja que a la seu de la capital s’uneix la Barça Academy Pobla, que treballa en la seva segona temporada esportiva, i a una serie de Barça Academy Camps celebrats per Setmana Santa i a l’estiu per diverses ciutats del país.

Obre les portes la Barça Academy Ciutat de Mèxic

La nova Barça Academy CDMX està situada en les instal·lacions de l’històric Reforma Athletic Club, entitat que acaba de celebrar els 125 anys de vida.

Amb aquest, ja són més de 50 els projectes internacionals Bança Academy posats en marxa a tot el món, sent el continent americà el més poblat amb escoles de futbol barcelonistes. Un total de 10 estan situades als Estats Units, 5 més al Canadà, i en aquests moments Mèxic s’uneix a la llista de països amb dues acadèmies, al costat de països on també hi ha una gran tradició futbolística cam el Brasil o Colòmbia.

L’escala de futbol esta dirigida a nens i nenes de 5 a 18 anys que podran gaudir d’un programa de preparació de tres dies i un altre de dos. Més informació i inscripcions a: https://mexica.barcaacademy.cam/academy-cdmx/

Deixa un comentari


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-includes/functions.php on line 5107