Twitter response:

Es presenta la 7a edició del Festival Strenes

presentacio-7a-festiva-strenes

En aquesta edició se celebraran més de quaranta actuacions -l’edició amb més concerts-, entre les quals destaquen les estrenes exclusives de nous discos de la israeliana Noa, del carismàtic Alfred Garcia, de l’internacional Macaco, de Lax’n’busto amb el retorn de Pemi Fortuny, d’Andrea Motis acabada d’arribar de Brasil, dels clàssics Elèctrica Dharma, de l’esperat ex Els Amics de les Arts L’Últim indi o del prolífic Xarim Aresté. També estrenaran disc Pavvla, el barceloní Delafé o l’ebrenc Joan Rovira.

Joan Garriga presentarà algunes de les cançons del seu futur nou disc, els navarresos de més èxit els Iseo & Dodosound presentaran un mini EP que es publicarà a la primavera.

També hi haurà l’actuació única després de catorze anys, d’Eagle Eye Cherry el creador de hits internacionals de final dels noranta, i l’estrena de noves gires tan esperades com les de Doctor Prats, la gira de teatres d’Els Catarres, la dels Buhos, la de Marcel i Júlia o de l’espectacle “Como en casa” de la canària Rosana.

I hi haurà concerts especials com la celebració dels 20 anys dalt dels escenaris de Mishima, el concert del 30 aniversari del disc Golosinas de Pedro Guerra, l’espectacle “Intocables” on el líder de Sopa de Cabra, Gerard Quintana, recupera en format íntim, cançons que han estat prohibides o censurades, o concerts d’artistes que difícilment es veuen a Girona, com The Mani-las, el trio de Maika Makowsky o les joves Mourn.

El concert inaugural serà, com sempre, dalt del terrat de l’Oficina de Turisme, dissabte 30 de març, i estarà protagonitzat per un dels grans grups de la temporada, que es mantindrà en secret fins que el festival comenci a donar pistes. El concert de cloenda el protagonitza el gironí Miquel Abras.

Com és habitual el Festival Strenes manté el compromís amb el talent gironí i amb l’escena emergent del país. Programa des de Lildami a Joan Boada, l’ex-líder de La Carrau. També s’hi podrà viure altres actuacions com les Balkan Paradise Orchestra, Kids From Mars, Donallop, Toni Beiro, Bipolar, Joina o Aliena.

Leave a comment