Twitter response:

David Bisbal estrena el videoclip “Tu ets la màgia”

david-bisbal-videoclip-tuetslamagia

David Bisbal, guanyador de 3 Grammy Llatins i de vendes muntiplatines, és un dels artistes espanyols de més reconeixement mundial. Al llarg de la seva carrera recull més de 80 Premis nacionals i internacionals. Supera el bilió de vista als seus vídeos a YouTube i els 2.700 Milions d’streams a les seves cançons. En les seves xarxes socials acumula més de 19 Milions de seguidors i ha col·laborat amb artistes de la talla com Miley Cyrus, Rihanna, Raphael, Juanes, Juan Luis Guerra, Luis Fonsi, Stevie Wonder, Joan Gabriel, Alejandro Sanz i Plácido Domingo entre d’altres.

Li hem vist com a coach de La Veu Espanya (2012), La Veu Mèxic (2013), La Veu Kids Espanya (2014,2015 i 2019) i La Veu Sènior (2019).

David Bisbal és també ambaixador d’UNICEF des 2017.

“PARC MÀGIC” és una increïble aventura on la imaginació de June, una nena tremendament creativa, fa que un meravellós parc d’atraccions cobri vida.

Produïda per André Nemec, Josh Appelbaum i Kendra Haaland. Productors executius: Jonathan Gordon, Don Hahn, Karen Rosenfelt i Brian Witten. Guió d’André Nemec i Josh Appelbaum. Idea de Robert Gordon.

El doblatge castellà compta amb les veus de: Andreu Buenafuente com BOOMER i Silvia Abril com GRETA.

Leave a comment