Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Get_Fonts has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/functions/google_fonts.php on line 10

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Tweets has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/twitter.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Flickr has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/flickr.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Latest_Posts has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/latest_posts_w_thumbnails.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Nav has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/nav.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Video has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/video.php on line 5
David Bisbal estrena el videoclip “Tu ets la màgia” | Diari Win
Twitter response:

David Bisbal estrena el videoclip “Tu ets la màgia”

David Bisbal va publicar el 3 de març “Tu Ets la Màgia” el tema principal de la pel·lícula El Parc Màgic (Wonderpark). “Tu Ets La Màgia” és l’adaptació en espanyol del tema original compost per Anne Prevenció i Steven Price, produïda per Ali Dee, Doug Davis i Anthony Mirabella. Coincidint amb el llançament de la cançó s’estrena, també, el videoclip oficial que l’artista va gravar el passat mes d’octubre a Nova York.

David Bisbal estrena el videoclip “Tu ets la màgia”

David Bisbal, guanyador de 3 Grammy Llatins i de vendes muntiplatines, és un dels artistes espanyols de més reconeixement mundial. Al llarg de la seva carrera recull més de 80 Premis nacionals i internacionals. Supera el bilió de vista als seus vídeos a YouTube i els 2.700 Milions d’streams a les seves cançons. En les seves xarxes socials acumula més de 19 Milions de seguidors i ha col·laborat amb artistes de la talla com Miley Cyrus, Rihanna, Raphael, Juanes, Juan Luis Guerra, Luis Fonsi, Stevie Wonder, Joan Gabriel, Alejandro Sanz i Plácido Domingo entre d’altres.

Li hem vist com a coach de La Veu Espanya (2012), La Veu Mèxic (2013), La Veu Kids Espanya (2014,2015 i 2019) i La Veu Sènior (2019).

David Bisbal és també ambaixador d’UNICEF des 2017.

“PARC MÀGIC” és una increïble aventura on la imaginació de June, una nena tremendament creativa, fa que un meravellós parc d’atraccions cobri vida.

Produïda per André Nemec, Josh Appelbaum i Kendra Haaland. Productors executius: Jonathan Gordon, Don Hahn, Karen Rosenfelt i Brian Witten. Guió d’André Nemec i Josh Appelbaum. Idea de Robert Gordon.

El doblatge castellà compta amb les veus de: Andreu Buenafuente com BOOMER i Silvia Abril com GRETA.

Deixa un comentari


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-includes/functions.php on line 4757